Atış Grup, New York’ta Ofis Açıyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

New York - Türkiye’deki yatırımları ve prestijli projeleriyle tanınan lider Türk markalarından biri olan Atış Şirketler Grubu, yeni ofisinin New York’ta açılacağını duyurdu. Şirketin küresel genişleme stratejisinde önemli bir dönüm noktası olan büyük açılış töreni 20 Haziran'da kurdela töreni ile gerçekleştirilecek. Atış Şirketler Grubu, uluslararası varlığını genişletmeye yönelik devam eden çalışmalarının bir parçası olarak New York'taki ofisini 5. Cadde’de (5th Avenue) açacak. Kuveyt ve Umman'daki ofislerin ardından uluslararası müşterilerine zamanında ve yerinde hizmetler sağlamak hedefiyle büyüme ve genişleme atılımlarına devam eden Atış Grubu, yıl sonuna kadar toplam 14 ülkede ofis açmayı planlıyor. Kuruluşundan bugüne 16 yılda 1,6 milyar dolarlık yatırım değeri ile Bursa genelinde 3 bini aşkın yaşam alanı ve 200 bin m2'ye yakın ticari alan üreten şirket, küresel yapılanmasını önemli ölçüde artırmaya hazırlanıyor.

Ahmet Atış; Ülkemize yatırım akışını artırmayı hedefliyoruz

Atış Şirketler Grubu CEO'su Ahmet Atış, New York’taki ofisin açılışıyla ilgili memnuniyetini dile getirerek, “Stratejik bir hamle olarak New York'ta ofis açılışını yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Türkiye'deki fırsatları uluslararası yatırımcılarla buluşturarak ülkemize yatırım akışını artırmayı hedefliyoruz. New York ofisimizin açılışının tamamlanması bu bölgedeki başarımızı pekiştirirken aynı zamanda marka etkimizi de güçlendirecektir." dedi.

New York şehrinin kalbinde yer alan Atış Grubu ofisinin açılış törenine Atış Şirketler Grubu CEO'su Ahmet Atış ve Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosu Reyhan Özgür'ün de aralarında bulunduğu çok değerli konuklar katılacak. Türkiye'nin ve Amerika’nın önde gelen Amerikalı ve Türk iş insanlarıyla birlikte yapılacak açılış töreni ve ardından düzenlenecek etkinlik ile New York'ta Türkiye ile ABD arasındaki ticari bağların daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.

Ofis açılışının ardından Bursa Uluslararası Tanıtım Derneği tarafından New York Türk Evi'nde özel bir Bursa Tanıtım ve Yatırım Gecesi düzenlenecek. Bu etkinlik, Bursa'yı Amerikalı yatırımcılara ve iş profesyonellerine tanıtmak için bir platform sağlayacak. Atış Yapı'nın gecenin ana sponsoru olduğu etkinlik, Bursa'nın yatırım potansiyelini öne çıkarmak ve Bursalı şirketler ile uluslararası yatırımcılar arasında anlamlı ortaklıklar geliştirmek için mükemmel bir fırsat olacak.

Atış Şirketler Grubu, New York ofisinin açılışı ile küresel genişleme planlarını sürdürürken, ileriye doğru atılmış önemli bir adımı temsil ediyor. Turizm, gayrimenkul, finans ve sağlık gibi çeşitli sektörlerdeki kapsamlı uzmanlığıyla tanınan şirket, Bursa Uluslararası Tanıtım Derneği ile yapılan işbirliği, Atış Grubu'nun yatırım fırsatlarını geliştirme ve küresel ortaklarla iş bağlarını güçlendirme konusundaki kararlılığını daha da vurgulamaktadır.

 

 

 

Facebook

Youtube