Nokia X3: Dokunmatik Ekran ve Klavye Bir Arada

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Nokia'nın yepyeni özelliklere sahip bir telefonu var : Nokia X3. Nokia'nın yeni telefonu Touch and Type sloganıyla geliyor. Touch and Type, dokunmatik ekran ve 16 tuşlu klavyeden oluşan nadir görülen bir kombinasyon.  Şimdilik Nokia bu yeni telefonunu önceki modellerinde olduğu gibi X3 olarak adlandırsa da yakında Nokia X3-02 ismiyle piyasaya sürecek.

 

Nokia X3-02 ' nin özelliklerine göz atmak gerekirse 2.4 inç TFT rezistif  dokunmatik erkana sahip, 9.6-mm kalınlığında standart cep telefonu ebatlarında ve 5 megapiksel kamera, 3G, Wİ-Fİ, Bluetooth 2.1 destekli. Müzik severler için klavyesinde özel bir tuş barından X3-02 müzik çalar ve FM radyoya sahip olmasının yanında alt kısmında hoparlör girişi bulundurmakta.

Nokia S40 işletim sistemiyle gelen bu telefonun dokunmatik ekran özelliğinden büyük mucizeler beklemek yersiz olur; fakat hem klavye hem dokunmatik ekran özelliği ayni anda sunan bir telefondan şikayet etmek de bir o kadar zor. 

 

2010' un 3. çeyreğinde çıkması beklenen Nokia X3-02' ye 5 farklı renk seçeneğiyle yaklaşık 161$ a sahip olabileceğiz. /mashable.com/

 

Facebook

Youtube