Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nde Kan Değişikliği

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nde (YASED) yeni yılla birlikte önemli bir görev değişikliği de gerçekleşecek. Yedi yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Mustafa Alper, 31 Aralık 2010 tarihinden itibaren görevinden ayrılarak yerini Özlem Özyiğit’e devredecek.
YASED’den yapılan açıklamaya göre çok önceden kararlaştırılan bu nöbet değişiminin YASED’in otuzuncu yılını tamamladığı 2010 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Uzun yıllardır YASED Genel Sekreteri olarak görev yapan Mustafa Alper’in aynı tarihten itibaren bir süre YASED’de Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev yapacağı belirtiliyor.

ÖZYİĞİT KİMDİR?
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Özlem Özyiğit, Fulbright bursu ile Georgia State University'de Kurumsal Finansman ve Bankacılık üzerine double major yaparak Finans Master'ını tamamladı. İş hayatına Saudi American Bank'ta başlayan Özyiğit, daha sonra Garanti Yatırım Bankası'nda çalıştı. 1996 yılında Finans Yatırım Menkul Değerler'e geçen Özyiğit, 2000 yılında Yatırım Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na, 2007 yılında ise Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı. 2010 yılına kadar Finansbank bünyesinde bu görevi yürüten Özlem Özyiğit, bu süre zarfında yerli ve yabancı şirketlere şirket evlilikleri ve satın alma, halka arzlar, özelleştirme, proje finansmanı ve yapılanma konularında danışmanlıklar verdi. Yöneticiliği döneminde 48 halka arz, 31 şirket evlilik ve satın alma ve 18 adet özelleştirme danışmanlığı projesini tamamladı. (ANKA)

Facebook

Youtube