Belçika'da Uyum Ödülleri Sahiplerini Buldu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Belçika Türk Dernekler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen ´Entegrasyon ödülleri’ sahiplerini buldu. Belçika Yunus Emre Merkezi  Galeri salonunda gerçekleştirilen kokteyl ve tanıtım programından sonra Entegrasyon Ödülleri sahiplerine teslim edildi. BTDB Başkanı Rıfat Can'ın Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Arkan, Hüseyin Aydınlı´nın konuşmalarının ardından  BTDB'nin Entegrasyon Ödülleri sahiplerine teslim edildi.

2011 Yılı ´Uyum Ödülleri´ne (Entegrasyon 2011) Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, sporcular Romelu Lukaku, Sinan Bolat ile Türkiye´de ´Sagalosos´ kazıları ile adını duyuran Prof. Dr. Marc Walkens, layık görüldü. Uyum ödül töreninde ilk olarak iki sporcu adına ödülleri vekaletten Flaman Bölge milletvekilleri Fatma Pehlivan ile Veli Yüksel'e verildi. Prof. Dr. Marc Walkens'in ödülünü Muavin Konsolos Ali İhsan izbul verdi. Bakan Emir Kır'ın ödülünü ise Flaman Parlamento Başkanı  JEAN PEUMANS verdi.

 Belçika Türk Dernekler Birliği Başkanı Rıfat Can'ın konuklarını ağırladığı proğrama, Brüksel Başkonsolosluğu temsilcileri Muavin Konsolos Ali İhsan İzbul, Eğitim Müşavir Vekili Saliha Eker, Ticaret Müşaviri Metin Tosun, Milletvekilleri Veli Yüksel, Fatma Pehlivan, Brüksel Schaerbeek Belediye Meclis üyesi  ve Turkish Lady Derneği koordinatörü Derya Alıç, Gent Belediye Meclis üyesi Şaban Gök, Belçika Haber Halkla İlişkiler Müdüresi Zerrin Aydın ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.


Ödülleri töreni, müzik dinletisi ile başladı ve Belçika Karadeniz Halk Oyunları Ekibi gösterisi ile devam etti. (Kaynak: www.belcikahaber.be)

Facebook

Youtube