Jennifer Lopez Artık İstanbullu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
İstanbul'da 3 konser veren dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, Sofya konseri sonrasında Varyap ve Gap'ın ortak yapımı olan Metropol İstanbul projesinden aldığı dairenin teslim töreni için yeniden İstanbul'a geldi. Basın toplantısına Çalık Holding İnşaat Grubu Başkanı Ahmet Taçyıldız ve Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş katıldı. Lopez, 2013 yılında bitecek olan projenin temsili anahtarını ve tapusunu aldı.
100 YILLIK ANAHTAR
Anahtar'ın 100 yıllık tarihi bir anahtar olduğunu öğrenen Lopez çığlık atarak "Aman tanrım" dedi. Daha sonra ise Lopez, inşaatın maketini göstererek, "Bu güzel yerden isterim" diyerek espri yaptı. Taçyıldız ve Varlıbaş, proje hakkında Lopez'e bilgi verdi. Yeniden İstanbul'a geleceğini söyleyen dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı, "Yeniden İstanbul'a geleceğim. Çok güzel şehir" diyerek övgüler yağdırdı. Evin hediye edilip edilmediğini soran basın mensuplarına Varlıbaş "Jennifer Lopez birçok ülkeden yatırım amaçlı daire almış. Menejeri vasıtasıyla bize ulaştı. Kendisine özel bir indirim yaptık. Ama daireyi bizzat satın aldı" diye cevap verdi.

Proje ortaklarından Erdinç Varlıbaş, "Metropol kulesinden geniş olan ve Boğaz ve adaları gören bir daire aldı. Fakat kaç oda olduğunu ve hangi katta olduğunu sözleşme gereği söyleyemiyoruz" dedi. Lopez'in satın aldığı Metropol İstanbul projesi 250 metre uzunlukta olan Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olacak kulesi, rezidans blokları 200 bin metrekare inşaat alanına sahip 2 katlı alışveriş kompleksi üzerinde bulunan 400 metre lüks bir alışveriş caddesinden oluşuyor. (Haberturk)

Facebook

Youtube