İsteyen Herkese Mobil POS Makinesi

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Bir girişimci dünyanın en iyi ürününe sahip olabilir ancak eğer satış yaparken kredi kartı kabul etmiyorsa, iyi ürüne sahip olması bir anlam ifade etmez. St. Louis’te yaşayan cam ustası Jim McKelvey’in icat ettiği Square, girişimcilerin kredi kartı kabul etmelerindeki prosedürü kolaylaştırıyor. Square küçük işletme sahiplerine anından kredi kartı ödemesi kabul etmelerine imkan tanıyor. Hem de bankayla herhangi bir kontrat yapmaya gerek duymadan, pahalı POS makinelerine para ödemeden. Aylık komisyon ödemeye gerek kalmadan. Square’in kullanımı çok basit. Küçük bir plastic aleti cep telefonunuzun audio girişine sokarak, istediğiniz herhangi bir yerde kredi kartı ödemesi kabul edebiliyorsunuz.  Müşteri ödeme fişini email ortamında ya da cep telefonuna mesaj olarak alabiliyor. Eğer isterse online ortamda alışverişin fişine ulaşabiliyor. Square sahipleri daha hızlı işlem yapma imkanına kavuşurken, sistemde fotoğraf opsiyonu da bulunuyor. Halen beta versiyonu limitli olarak piyasa bulunan Square, her işlem için bir cent’i komisyon olarak kesiyor.

Piyasada 2010’un ilk yarısında yaygın olarak kullanılmaya başlanması planlanıyor. Los Angelas Times’ta çıkab bir habere göre telefona takılan okuyucu kartın bedava tedarik edilmesi planlanırken, cep telefonuna aplikasyonu yüklemek isteyenler 1 dolar ödemek zorunda.

Websitesi: www.squareup.com, kontak: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kaynak: springwise.com

Facebook

Youtube