Ajda Pekkan New York'u Salladı

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
New York merkezli haber portalı TurkishNY.com websitesinin 5. yıl kutlamaları New York Manhattan Center'da gerçekleştirildi. Gecede Türk Amerikan toplumuna katkılarından dolayı 23 kişi ve kuruma plaket verildi. Ödül töreninin uzaması, Ajda Pekkan için salonu dolduran seyircileri sabrını taşırırken, gecenin sunumunu yapan Serra Karaçam sahnede zor anlar yaşadı. Yemekli davetliler ile seyirci olarak geceye katılanlar salonlara ayrı zaman dilimlerinde alınırken, saat 10.00'da sahneye çıkması beklenen Ajda Pekkan'nın 45 dakikaya yakın gecikmesi seyircilerin protestolarına neden oldu.
BM Daimi Büyükelçisi ErtuÄŸrul Apakan ve New York BaÅŸkonsolosu Mehmet Samsar olmak üzere Atatürk'ün manevi kızı Ãœlkü Adatepe'nin de katıldığı geceye BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, Devlet Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, ABD temsilciler Meclisi üyesi Robert Wexler, Brooklyn Belediye BaÅŸkanı Marty Markovitz,  New York Belediye BaÅŸkanı Michael Bloomberg gibi isimlerden de tebrik mesajları geldi.

Ödül verileceği açıklanan isimlerden pek çoğunun gecede yer alamaması dikkat çekti. Ajda Pekkan'ın sahne alması ile herşey normale dönerken, Süper Star hayranlarına yaklaşık iki saati aşkın eski ve yeni parçalarından oluşan parçalarını seslendirdi. Pekkan özellikle "Bir Başkadır Benim Memleketim", "Uzun İnce Bir Yoldayım", "Kimler Geldi Kİmler Geçti" gibi sevilen parçaları salonu dolduranlar hep birlikte seslendirdi. 2500 kişilik Manhattan Center'da yaklaşık 1000 kişilik yemekli, geri kalanı da seyirci kısmından geceyi takip etti.

Gecenin sponsorlar arasında Coca Cola, Türk Telekom, Fenerbahçe USA, Güllüoğlu, 25 Karat, TurkofAmerica, Turkish Coalition of America, ATAA gibi kuruluşlar yer alırken, Ajda Pekkan'a geceye katılımında ötürü New York Başkonsolosu Mehmet Samsar bir plaket verdi. (Foto: TurkishNY.com)

Facebook

Youtube