FIRSATLAR & TRENDLER

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

San Francisco'da faaliyet gösteren Amerturk, Inc. şirketinin sahibi Harun Sevimli, "Hole" filminin yapımcılığını üstlendi. Küçük bir bütçeyle çekilen filmde hedef kitlesi TV kanalları olarak belirlendi. Küçükken şiddete maruz kalan bir katilin hikayesinin anlatıldığı filmde 14 kişilik bir ekip rol alıyor.
Joaquin Montalvan'ın çektiği filmin premiere'i Los Angeles'taki ünlü Sunset Blvd'taki Director's Guild of America tiyatrosunda 26 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Zamanında mal teslimi, ürün tedarikinin devamlılığı, kaliteden ödün vermeme Türkiye ile ABD arasında ticaret yapan işadamlarının sıklıkla karşılaştığı sorunlardır. İlk parti gelen maldaki kalite ve özenin daha sonraki gelenlerde olmaması, hatalı siparişler, iş anlayışındaki farklılıklar çoğu kez ABD’de iş yapanların baş ağrısı olur. 1984’te yılında Mike Behmoaras tarafından otomotiv yedek parçası pazarlamak üzere New York’ta faaliyete geçen Inseco, Inc., yaşanan iş tecrübelerden yeni stratejiler geliştirmek zorunda kalan firmalardan biri.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Mantardan zeytine,  kurutulmuş domatesten bademe 60’ın üzerinde turşu çeşidi dükkanı baştan başa doldurmuş. İtalya, Türkiye ve Güney Afrika gibi dünyanın değişik ülkelerden ithal edilen fıçılardaki turşular, müşterilerin iştahını kabartıyor.
Pickle Packers International verilerine göre yılda 2.3 milyon kg (5.2 millyon pounds) salatalık turşusu tüketen Amerikalılar, konsept mağazaya da büyük ilgi gösteriyor. Amerika’nın keşfedildiği günden beri tüketilen turşunun hastası olan ünlüler arasında ise Amerikan Başkanları George Washington ve Thomas Jefferson, Elvis Presley, New York belediye

Facebook

Youtube