ŞİRKET TANITIMLARI

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
Gilan mücevher14. yüzyılda Kosova Savaşı’nı takiben Osmanlı İmparatorluğu tarafından Bursa’nın Yenişehir bölgesinden bugünkü Yugoslavya’nın Kosova bölgesine yerleştirilen Geylan Ailesi, burada kurdukları Gilan köyünde yaşamlarını sürdürdü. 1877-78 yıllarındaki Osmanlı-Rus savaşından sonra uzun müddet siparişe göre ayakkabı üretimi ve ticareti yapan bir aileden gelen baba Geylan, bir süre bu işi devam ettirdikten sonra; 2. Dünya Savaşı’nın da patlak verdiği 1930’lu yıllarda Hitler’in Yugoslavya’ya girmesinden hemen önce tekrar Bursa’ya göç etti.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Cengiz ErmişlerTürkiye’nin en önemli doğaltaş üretim merkezlerinden olan Balıkesir ve Bilecik’teki kaynakları ile 1996 yılından beri faaliyet gösteren Ravini, Amerikan pazarına sunduğu yeşil mermer ile pazarda yeni bir trend yakaladı.
Satışa sunduğu bej renk doğaltaşları sekiz yıldır dünyanın pek çok ülkesinde satışa sunan Ravini, 2008 içinde yaptığı en önemli girişimlerden biri de satın aldıkları ikinci ocaklarında buldukları shadow adi verilen mermeri Amerikan pazarına sunmak oldu.

Facebook

Youtube