FUTBOL

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısı 29 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe Burnu'ndaki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirildi. 457 üyenin katıldığı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Kulüpte 25, 40, 50, 60 ve 70. yılını dolduran üyelere başkan Yıldırım ve yöneticiler plaket verdi. Kulüpte üyeliğinin 40 yılını dolduran Fenerbahçe USA Başkanı Turgay Kadıoğlu da, Başkan Aziz Yıldırım tarafından plaketle ödüllendirildi.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Mithat Yenigün, Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı, New York'ta Fenerbahçe USA derneği yönetim kurulu üyeleri ile buluştu. FB USA Başkanı Turgay Kadıoğlu, Fahri Başkan Ekmel Anda, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Çınar, Kenan Ordu ve Burak Karavit ile görüştü. Fenerbahçe taraftarı olan New York Başkonsolosu Mehmet Samsar'ın da katıldığı yemekli toplantıda, Fenerbahçe'nin ligdeki son durumunda toplantı gündemini oluşturan ana madde oldu.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Amerika Briç Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Briç Şampiyonası 1-16 Ekim tarihleri arasında Philadelphia'da gerçekleştiriliyor. Marriot Hotel'de dünyanın dört bir yanından gelen briç ustaları 15 günlük oyunlar sonunda dereceye girmek için çaba harcayacak. Amerika'nın New York şehrinde kurulu Fenerbahçe USA derneği de turnuvaya ilk kez Fenerbahçe USA adıyla katıldı. 47 farklı ülkeden 150'yi aşkın takımın katıldığı turnuvada, Türkiye'den yedi takım bulunuyor.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

New York merkezli taraftar derneği Fenerbahçe USA, Amerikan futbol ligi Major League Soccer (MLS) tarihine geçti. Amerika Futbol Federasyonu tarafından 1993 yılında kurulan ve halen 16 takımın mücadele ettiği MLS, ilk kez 10 takımla 1996'da profesyonel olarak lig statüsünde maçlara başladı. MLS'te maçların oynanmaya başladığı 1996 yılından bugüne tek seferde en fazla bilet satışı, geçtiğimiz 22 Mayıs'ta oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı ile gerçekleştirildi. 

Facebook

Youtube