Moskova Turizm Fuarı'nın En İyisi Türkiye Standı Seçildi

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Dünyanın 7. büyük uluslararası turizm fuarı olarak kabul edilen Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda(MITT 2011 Türkiye’nin tanıtım standı ‘En İyi Stand’ seçildi. Moskova’da bulunan Expocenter fuar alanında bu yıl 18.’si düzenlenen MITT 2011 kapsamında Türkiye, “2011 MİTT Fuarı En İyi Stand Ödülü”nü almaya hak kazandı.
MITT Moskova Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 8 pavyonda toplam bin 254 metrekarelik standıyla katılan Türkiye, fuara iştirak eden katılımcılar arasında en favori ülkeler arasında yerini aldı. Türkiye, fuarda en iyi standa sahip ülke seçilmesinin yanı sıra Rusya’nın en çok takip edilen turizm portalı Zvezda Travel.ru tarafından yapılan kapsamlı anket sonucunda da ‘En İyi Turizm Destinasyonu’, ‘En İyi Aile ve Çocuk Destinasyonu’ ve ‘En İyi Plaj Oteli’ dalında üç ayrı ödüle daha layık görüldü.
Ankette, ‘2010 Yılı Doğu Akdeniz’in En İyi Turizm Destinasyonu’ Kemer, ‘2010 Yılı En İyi Aile ve Çocuk Destinasyonu’ Alanya ve ‘2010 Yılı Türkiye’nin En İyi Plaj Oteli(Beach Otel)’, Amara Dolce Vite (Kemer) seçildi.(ANKA)