Fenerbahçe USA, 10. Yılını ve Şampiyonluğu Rıdvan Dilmen'le Kutluyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

2001 yılında kurulan ve New York'un en aktif Türk derneklerinden biri olan Fenerbahçe USA derneği, 10. kuruluş yılını ve 18'nci şampiyonluğu New York'ta kutlamaya hazırlanıyor. 25 Haziran'da Long Island City'deki Water's Edge Restaurant'ta gerçekleştirilecek gecede Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen'in de katılması bekleniyor.



Gece ile ilgili Turk Avenue'ye bilgi veren Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Turgay Kadıoğlu, 10. yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını, sadece futbolda değil basketbol ve voleybol branşlarında da kazanılan şampiyonlukların geceyi daha da anlamlı kılacağını söyledi. Geceye 400 kişilik bir katılım beklediklerini söyleyen Kadıoğlu, gecede TRT sanatçısı Eşref İnceoğlu ve Demet Sağıroğlu'nun sahne alacağını söyledi.

Fenerbahçe USA derneği olarak yaklaşı altı aydır çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kadıoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Bşkanı Yüksel Günay'ın da gecede Fenerbahçelilerle birlikte olacağını vurguladı. Gecede yer alacak başka süprizleri olduğununa da kaydeden Kadıoğlu, bu isimleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe USA, 2003 yılından beri düzenli olarak balo düzenleyerek, New York'ta Fenerbahçeliler gecesinin gelenekselleşmesi sağladı. Baloda Fenerbahçeli fubolcuların imzaladıkları formalara sponsor olan firmalar sahip olabilecek. Gecenin biletleri 150 dolardan satışa sunulurken, bilet satın almak isteyenler New Jersey'de 201 893 9100, Manhattan'da 646 942 8229, Queens'te 347 757 8253 nolu telefonlardan temas kurabilir.