Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden FB USA Derneği'ne Süpriz Ziyaret

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Mithat Yenigün, Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı, New York'ta Fenerbahçe USA derneği yönetim kurulu üyeleri ile buluştu. FB USA Başkanı Turgay Kadıoğlu, Fahri Başkan Ekmel Anda, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Çınar, Kenan Ordu ve Burak Karavit ile görüştü. Fenerbahçe taraftarı olan New York Başkonsolosu Mehmet Samsar'ın da katıldığı yemekli toplantıda, Fenerbahçe'nin ligdeki son durumunda toplantı gündemini oluşturan ana madde oldu.
 Fenerbahçe USA Başkanı Turgay Kadıoğlu, Fenerbahçe USA'nın yıl içinde yaptikları faaliyetleri anlatırken, en büyük etkinliklerinin FB USA Balosu olduğunu ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin baloya katılmalarını rica etti. Futbol dışında, kürek gibi amatör branşlara da destek olduklarını vurgulayan Kadıoğlu, Fenerbahçe USA'nin her yıl daha da güçlendiğini belirtti.

Kadıoğlu, FB USA  futbol takımının 2010 yılında çok ciddi başarılara imza attığını kaydederek, 2011'de takımın daha da başarılı olacağını ifade etti. Fahri Başkan Ekmel Anda'da Fenerbahçe yönetimini her konuda desteklemeye ve ellerinden gelen imkanları amatör branşlara kullanmaya devam edeceklerini belirterek, FB USA Türk-Amerikan toplumun yaptığı tüm çalışmalara destek olması ile de gurur duyduklarını söyledi
 
Derneklerden sorumlu Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Yenigün, Fenerbahçe USA çalışmalarını takdir ile izlediklerini belirterek, diger yabancı ülkelerdeki Fenerbahçe derneklerine güzel bir örnek olduğunu vurguladı. Fenerbahçe derneklerinin tüm aktivitelerinin takip edildiğini ve rapor haline getirelerek, performanslarına bakıldığını belirten Yenigun, New Yorkta yapılacak baloya gelmek için plan yapacaklarını sözlerine ekledi. Fenerbahçe USA Derneği'nin Long Island City'deki merkezini de ziyaret eden Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, küçük bir Fenerbahçe müzesini andıran Fenerbahçe USA önceki dönem başkanı Ekmel Anda'nın ofisinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.