Beckham 2 Yıl Daha Los Angeles Galaxy'de

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, Los Angeles Galaxy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 36 yaşındaki yıldızın adı bir süredir Fransız klüp Paris Saint-Germain ile anılıyordu. İngiliz Milli Takımı'nın eski kaptanı Backham, imzadan sonra The Associated Press'e yaptığı açıklamada, kendisi için önemli bir karar olduğunu, dünyanın değişik ülkelerinden pek çok teklif aldığını ancak ABD'de oynamayı ve Galaxy ile kupa kazanmak istediğini söyledi.
Beckham'ın Los Angeles'ta kaldığını dünyaya ilk Los Angeles Times duyurdu. 2007 yılında Real Madrid'den Galaxy'e 32.5 milyon dolara beş yıllık kontrata imza atan Beckham, geçtiğimiz Kasım ayında Galaxy'nin kazandığı MLS Kupası'na kadar şampiyonluk sevinci yaşayamamıştı. Kariyerine Manchester United'ta başlayan Beckham, Los Angeles'ı Paris'e tercih etmiş oldu. Beckham, İngiltere'de düzenlenecek Olimpiyat Oyunlarında İngiliz milli takımında forma giymeyi hedefliyor.

Beckham'ın Los Angeles Galaxy ile süren pazarlığını ise TV şov programı American Idol'un da prodüktörü olan Simon Fuller tarafından yürütüldü. Fuller, 2007 yılındaki transferde de önemli rol oynamıştı.

Beckham'ın formaları halen Amerikan Profesyonel Futbol Ligi'nde (MLS) en çok satılan formaların başında geliyor.