Time Gecesinde Tek Türk: Dr. Öz

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Time'ın her yıl açıkladığı "en etkili 100 insan" listesinin bu yılki galası New York'ta siyaset, bilim, spor, sanat dallarında ünlü yüzlerce konuğun katılımıyla gerçekleşti. Dünyanın en prestijli dergilerinden Time için Frederick P. Rose Salonu'nda düzenlenen gece Oscar Ödül Töreni kadar ihtişamlıydı. Listede yer alan şarkıcı Rihanna'nın sahne aldığı gecede; ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve ABD'nin en eski televizyon spikerlerinden Barbara Walters'ın yanı sıra; oyuncular Tilda Swinton, Mia Farrow, Claire Danes; manken Tyra Banks ve Türk doktor Mehmet Öz de eşi Lisa ile geceye katıldı.


Clinton ve Walters kameralara beraber poz verirken, oyuncu Tilda Swanton bir ara Clinton'ın yanına gelip sohbet ederken görüntülendi.

Tam 37 ülkeden uluslararası alanda tanınan 54 kişinin yer aldığı listede 38 kadın bulunuyor. Dokuz yıldır oluşturulan listede bu yıl Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Kuzey Kore eski lideri Kim Jong Un ve Somali'de radikal isyancıların lideri Şeyh Moktar Ali Zübeyr gibi tartışmalı siyasi isimler de bulunuyor.

Listenin en popüler isimleriyse ABD Devlet Başkanı Barack Obama, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, işadamı Warren Buffett, Cambridge Düşesi Kate Middleton ve kızkardeşi Pippa Middleton, Amerikan futbolcusu Tim Tebow. (Sabah) (Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP/Getty Images)

Facebook

Youtube