Duru Bakliyat ve Meray Çekirdek Tüketenlere Bedava Türkiye Bileti

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Sultan Halal Market'in Duru bakliyat ve Meray kuruyemiş alan müşterileri arasından yaptığı çekiliş ile Türkiye bileti kazanan dört talihli belli oldu. New Jersey’nin en büyük şehirlerinden Paterson’da hizmete açılan ve kısa sürede bölgedeki müşterilerin büyük beğenisini toplayan Sultan Halal Market, yaptığı çekilişle dört müşterisine Türkiye gidiş-dönüş bileti kazandırdı.

Çekiliş, The City of Paterson Municipal Council üyesi Alaa "Al" Abdelaziz ve Paterson Polis Şefi İbrahim Baycora tarafından yapıldı. Çekilişte marketin ortaklarından Faruk Yalım, Kaan Yalım, Timur Bulağ ve market menejeri Vural Algül de hazır bulundu. Konsil üyesi Abdelaziz, marketin temizliği ve düzeninden etkilendiğini söylerken, Baycora Türk girişimcilerin Paterson'a katkılarından büyük memnuniyet duyduğunu vurguladı.

Yaptıkları çekiliş ile ilgili bilgi veren Sultan Halal Market müdürü Tuğçe Odabaş, Türkiye'nin önde gelen bakliyat markası Duru ve kuruyemiş markası Meray ile birlikte gerçekleştirdikleri kampanyaya yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. Duru Bakliyat ve Meray Çekirdek markalarına teşekkür eden Odabaş, yaklaşık 3 ay süre boyunca Duru ve Meray ürünleri alan müşterilerin çekilişe katılmak için başvuruda bulunduklarını kaydetti. Odabaş, önümüzdeki dönemde farklı markalar için benzer çekilişler yaparak müşterilerine süprizler hazırlamaya devam edeceklerini söyledi.

Sultan Halal Market, Parsipanny'deki ilk şubesinin ardından geçtiğimiz yıl Paterson'da hizmete açılmıştı. Helal et ve ürünleri, pasta ve unlu mamüller bölümü ile geniş bir ürün yelpazesinde hizmet veren market, kendi alanınında New Jersey'de isim yapmış kasap ve pasta ustalarını bünyesine katmıştı. Markette Türkiye'den getirilen kuru gıda, içecek, temizlik ürünleri, mutfak eşyası, süs ve dekor ürünlerin yanı sıra Arap ve Orta Doğu pazarına yönelik tanınmış markalar da satışa sunuluyor. Markette müşterilere alışveriş sırasında da pek çok hediye ve ikramda bulunuluyor. Haftanın 7 günü açık olan marketin, müşterilerine özel otoparkı da yer alıyor.

TALİHLİ İSİMLER ŞÖYLE
Duru markasindan Türkiye gidiş dönüş bilet kazananlar;
Seyma Erden
Veysel Tahincioglu
Micheal Ozkul

Meray markasının kazananı;
Tuncer Uçar

 

Sultan Halal Market
251 Crooks Avenue,
Paterson NJ 07503-1213
Tel: (973) 523-2000
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
8.00am-10.00pm

Facebook

Youtube