Aydın Şenkut'tan Milo.com'a Yatırım

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Yerel mağazalarda hangi ürünün raflarda olduğu bilgisini veren milo.com, Angel Investor Aydın Şenkut'un da aralarından bulunduğu yatırımcılardan 4 milyon dolar yatırım sermayesi aldı. Aydın Şenkut, Silicon Valley'de 60'ın start-up şirkete yaptığı doğru tercihler ile dikkat çeken bir yatırımcı olarak biliniyor.

Milo'nun kurucusu ve CEO'su Jack Abraham, milo.com sayesinde yerel mağazalardaki indirimli ürünlerden yararlanma imkanının arttığına dikkat çekerek, klasik yöntemle indirimleri duyurmaya yönelik yayınlanan kuponların çoğu zaman yeni müşteri çekmeye yeterli olmadığının altını çiziyor.

Milo.com, tüketicilerin almaya karar verdikleri ancak nereden alacaklarına karar veremedikleri ürünleri nerede ve nasıl bulabileceklerinin yolunu gösteriyor. Abraham, gazetelerde yayınlanan kuponların yerini artık Internet'te yayınlananların aldığına vurgu yapıyor.

Palo Alto, California merkezli Milo, sitede bulanan 52 bin mağazadan 28 bininin kuponlarını kullanıcılarına sunuyor. Ayakkabıdan araba parçasına kadar pek çok ürünün kuponunu sitede bulmak mümkün.

Bazı kuponlar direkt siteden elde edilirken, bazıları da Spotzot sitesinden elde edilebiliyor.  Sitede yayınlanan kuponlar yazıcıdan çıkış alınalabildiği gibi, mobil olarak da kullanılabiliyor.

Kaynak: VentureBeat

Facebook

Youtube