İstanbul Belediye Başkanı Topbaş, TADF Ofisini Ziyaret Etti

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Birlesmis Milletler ve Yerel Yonetimler Birligi toplantisina katilmak icin New Yorkta olan UCLG ve Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani Kadir Topbas, Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti

 

TADF Baskani Ali Cinar, Belediye Baskani Kadir Topbas’in ofislerini ziyaret etmelerinden dolayi tesekkur eder iken, Mayis ayinda yapilacak Turk Gunu Yuruyusleri ve Festivalleri hakkinda detayli bilgiler verdi. Baskan Cinar, Istanbul gibi dunyanin en guzel  sehri’nin tanitimini, New York Turk Gunu yuruyusunde gormek istediklerini belirterek,Baskan Topbas’i 19 Mayista duzenleyecekleri etkinlige  davet etti. Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun ilk 3 ayda yaptigi calismalarida aktaran Cinar, TADF Destekli Genc Turkler derneginin duzenleyecegi, Ermeni Yalanlarina son mitingi konusunda da bilgiler verdi.
 
Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani Topbas, TADF’ye baskan secilen Ali Cinari kutlarken, 19 Mayista yapilacak Turk Gunu Yuruyusu ve Festivali icin gereken yardimi yapmaya hazir olduklarini soyledi.  Birlesmis Milletler’de yaptigi temaslardan da kisaca bahseden Baskan Topbas, onemli bir cati kurulusun Turk Amerikan toplumuna en iyi sekilde hizmet etmesinin kiymetinin bilinmesi gerektigini sozlerine ekledi. “Nasil baslarsaniz, Oyle devam eder”  diyen Baskan Topbas, TADF Baskani Cinar’a Istanbul konulu bazi hediyeler verir iken, Baskan Çınar’da , Topbaş'a ziyaretlerinden dolayi bir plaket takdim etti.  
 
Ayrica, TADF Baskani Ali Cinar ve ekibi, Turksoy program ile New Yorkta bulunan Eskisehir Belediye Baskani Yilmaz Buyukersen ilede kisa bir gorusme yaparak, TADF’nin calismalari hakkinda bilgi vermisti.

Facebook

Youtube