Basketten Sonra Tenisin Bir Numarası da THY'nin Tanıtım Yüzü

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Polonya asıllı Danimarkalı tenisçi, 3 yıl boyunca reklam filmlerinde ve halkla ilişkiler etkinliklerinde THY'yi temsil edecek. Türk Hava Yolları'nın (THY) “Business Class” tanıtım yüzü seçilen kadın tenis dünyasının yeni 1 numarası Caroline Wozniacki, “2006 yılında ilk bayanlar turnuvası şampiyonluğumu Türkiye'de kazanmıştım. Türkiye benim için çok özel bir ülke. THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
THY ile önceden de uçuş yaptığını ve Türkiye'ye her geldiğinde güzel anılarının aklına geldiğini söyleyerek, uzun yıllar bu ailenin bir parçası olmak istediğini belirtti.

COMFORT'UN DA YÜZÜ
Wozniacki, ağırlıklı olarak Avrupa'daki marka iletişiminde tenisseverler ile bir araya gelecek. Polonya asıllı Danimarkalı tenisçi, 3 yıl boyunca reklam filmlerinde ve halkla ilişkiler etkinliklerinde THY'yi temsil edecek.

Ünlü tenisçinin oynayacağı Business Class konseptinin tanıtılacağı reklam filmi tüm Avrupa ülkelerinde yayınlanacak. THY'nin Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu “2011 önemli bir yıl olacak. Filomuza 20 geniş gövdeli uçak ekliyoruz. Geniş gövdeli uçak sayısının iki katına çıkmasıyla Asya, Uzakdoğu ve ABD'ye uçuşlarında kapasite artışı bekliyoruz. Uzakdoğu'daki yolcu kapasitesi yüzde 28, destinasyondaki kapasitede ise yüzde 45 artış bekliyoruz. Bu destinasyonlardaki uçaklarda yeni “comfort class” kabinlerinin tanıtım yüzünün de Wozniacki olmasına karar verdik” dedi.

KOBE'NIN SÖZLEŞMESİNDE ERMENİ SORUNU YOK
THY Genel Müdürü Temel Kotil, NBA yıldızı Kobe Bryant'ın Ermeni lobileri tarafından THY'nin reklam filminde oynamaması yönünde tehdit edildiği iddialarıyla ilgili olarak, “Bryant'ın sözleşmesinde bir sorun gözükmüyor. Ermeni lobileri tarafından bu şekilde bir tepki beklemiyorduk. Biz özel şirketiz, ticaret yapıyoruz. Türkiye'nin sözde soykırımla ilgili bir yanlışı yok. Los Angeles seferi ile sadece Türkiye'yi değil Ortadoğu ve Orta Asya'yı da bağlayacağız. Kobe'nin sözleşmesinde şu andan itibaren bir sorun gözükmüyor” dedi. (Habertürk)

Facebook

Youtube