All Star İçin Oylar Hidoya

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

2012 NBA All-Star organizasyonu 26 Şubat 2012 Pazar günü Orlando’da gerçekleştirilecek. Bu müthiş organizasyonda Hidayet Türkoğlu, halk oylamasından gelecek oylar sonucunda Doğu takımına seçilebilir. Sezona iyi bir giriş yapan Orlando Magic’te takıma iyi katkı yapan Hidayet Türkoğlu için 31 Ocak 2012 tarihine kadar www.NBA.com sitesinde sürecek oyuncu seçiminde oy verilebilecek. Oy vermek isteyenler, siteye kayıt olduktan sonra “East” (Doğu) başlığı altındaki oyuncu listesinden “Turkoglu Hedo” ismini seçecek ve her gün için 1 oy verme hakkına sahip olacak. Arzu edenler, oy verme sayfasına girince sağ üstte yer alan “Türkçe” menü seçimini yaparak kendi dilimiz üzerinden de ilerleyebilecek.


 


Oy verme işlemini kolayca tarif eden bir uygulama facebook.com/Hidobasket adresinde de yer alacak ve seçim sonuçlanana kadar ilgililere yol gösterecek.

NBA All-Star Orlando’dan 200 ülkeye canlı ulaşacak

Bu yıl basketbol milli takımımızın kaptanı Hidayet Türkoğlu’nun formasını giydiği Orlando Magic’in evinde (Amway Center’da) düzenlenecek dev etkinlik tüm dünyada 200 ülkede ve 40 ayrı dilde canlı olarak yayınlanacak. 61.’si gerçekleştirilecek ve 3 güne yayılan etkinliklere sahne olacak All-Star, NBA’in iki konferansı (Doğu ve Batı) takımlarının geleneksel maçıyla son bulacak.

Her yıl NBA All-Star karşılaşmasında forma giymeye hak kazanan ilk 5 oyuncu yapılan halk oylaması sonucunda seçiliyor. All-Star’da Doğu ve Batı takımlarının başında sahaya çıkacak koçların da 5’er oyuncu belirlemesinden sonra, 2’şer oyuncu da NBA’deki koçların vereceği oylar sonucunda seçilecek.
 

Facebook

Youtube