Hido ve Okur, New Jerseyli Türklerle Buluştu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Turk Avenue - Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA oynanan 13 maçla devam etti. New Jersey'nin Newark şehrindeki Prudential Center'da oynanan maçta Orlando Magic - New York Nets'i 108-91'i yendi. Çok kötü bir sezon geçiren New Jersey Nets, Orlando Magic'te Howard'ın 20 sayıyla oynadığı maçta fazla bir varlık gösteremedi. Maça ilk beşte başlayan Hidayet, 10 sayı, iki rebound, üç asistle oynadı. Mehmet Okur'un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçı New York Başkonsolosu Levent Bilgen'in yanı sıra Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çınar ve icra kurulu üyeleri ile Fenerbahçe USA, Galatasaray USA, Beşiktaş USA ve Trabzonspor USA dernek temsilcileri izledi.


 

Maçtan sonra Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur kendilerini desteklemeye gelen Türk taraftarlarla buluştu. Herkesle tek tek resim çektirerek ilgilenen Türkoğlu ve Okur, gelen taraftarlara teşekkür etti. 

Maçtan sonra Türk Hava Yolları Pazarlama Kordinatörü Begüm Kapusuz, Hidayet Türkoğlu'na THY'nin uçuş setini hediye ederken, Trabzon USA yetkilileri Okur ve Türkoğlu'na arkasında isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Gecenin bir diğer maçında Ersan İlyasova'nın takımı Milwauke Bucks ile Ömer Aşık'ın takımı Chicago Bulls karşılaştı. Chicago Bulls maçtan 110-91 galip ayrılırken, Ömer Aşık 8, Ersan İlyasova 15 sayıyla oynadı. İlyasova son maçlarda gösterdiği performansını sürdürdü.

Enes Kanter'in takımı Utah Jazz, Minnesota Timberwolves'a 98-100 mağlup olurken, 8 dakika sahada kalan Kanter, maçta hiç sayı atamadı. (Foto: Deniz Çelik, Amerikalı Türk)

Facebook

Youtube