Turizm Bakanlığı'ndan İtalya ve İsviçre'de Tanıtım Atağı

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı İtalya’nın önemli turizm merkezlerinden Floransa ve Bologna’da taksi giydirme uygulaması başlattı.
İtalya'nın en çok turist çeken şehirlerinden olan Floransa ve Bologna’da 55 taksiyi Türkiye görseli ile süsleyen Bakanlık, taksilerde “Hiç Bitmeyen Masal” sloganını kullanıyor. Türkiye logosu, Kız Kulesi-İstanbul silueti ve Türkiye sloganının yer aldığı görsellerde ayrıca THY ve goturkey.com logosu ile Tanıtma Müşavirliği’nin web sitesi adresleri yer de alıyor.

Rönesans'ın doğduğu ve İtalya’da en çok turist çeken şehirlerden birisi olan Floransa'da turistik meydanlara sadece taksiler girebiliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, yıllık 1.5 milyon turist rakamıyla İtalyan turizminin önemli merkezlerinden olan Bologna ve Floransa’da başlattığı taksi giydirme uygulaması ile Türkiye’nin hem İtalyanlara, hem de turistlere tanıtılması sağlanıyor.

İSVİÇRE'DE TENİSLİ TANITIM
İsviçre’nin Wimbledon’u olarak kabul edilen “Swiss Open Gstaad” Tenis Turnuvası’nda da 9 gün süreyle Türkiye tanıtımı yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, uluslararası tanıtım faaliyetleri çerçevesinde hazırladığı reklam kampanyası ile 60 bin turnuva seyircisi, 20 bin şehir sakini ve turist olmak üzere toplam 80 bin kişiye Türkiye tanıtımı yapacak.

İsviçre’nin en büyük açık hava tenis turnuvası olarak düzenlenen ve Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda Türkiye'nin logosu da dünyaca tanınmış sponsorlar arasında yer alacak. Türkiye tanıtım filmi, turnuva alanı ve şehir içinde toplam 41 ekranda her yarım saatte bir dönecek olup, aynı zamanda yerel televizyon kanalları, otel lobilerindeki ekranlar ve otel odalarındaki televizyonlarda da organizasyon süresince yayınlanacak. Bakanlık, ayrıca turnuva alanında bulunan tüm telefon ve bilgisayarlara da bluetooth bağlantısı ile Türkiye reklam filmini yükleyecek.(ANKA)

Facebook

Youtube