Turkcell Hangi Ajansıyla Yollarını Ayırıyor?

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Turkcell ile markanın reklam çalışmalarını yürüten ajanslardan biri olan Leo Burnett'in yolları yılsonu itibariyle ayrılıyor. Turkcell reklam çalışmalarını Alametifarika, Manajans JWT ve Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi yürütmeye devam edecek.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Marketing Türkiye'ye konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Develioğlu'nun açıklaması şöyle: "1 Ocak 2011 tarihinden itibaren Leo Burnett ile performans kriterleri nedeniyle yollarımızı ayırıyoruz. Leo Burnett'e şimdiye kadar Turkcell iletişimine bulundukları katkılar nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Halihazırda çalıştığımız Alametifarika, Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi ve Manajans JWT reklam ajanslarımız ile Türkiye'nin en beğenilen, en çok akılda kalan iletişim çalışmalarını hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Turkcell'in spor ve kurumsal iletişim çalışmalarını yürüten Leo Burnett Reklam Ajansı, 2009 yılında portföyüne kattığı gnçtrkcll markası için hazırladığı "Gençken Yapılacak 100 Şey" kampanyasından sonra bu yıl da "İşTcell" markası için çalışmaya başlamıştı. Leo Burnett'in portföyünde İşTcell dışında Turkcell'in Turkcell Spor İletişimi, GNCTRKCLL, Turkcell Kurumsal Sosyal Sorumluluklar, Turkcell Trade Marketing,  Kuzey Kıbrıs Turkcell gibi alt markaları da bulunuyordu. Ajans en son olaraksa Turkcell'in yeni dönemi için "Turkcell'le hayat, daha fazla hayat" söylemiyle yepyeni bir kampanya hazırlamıştı

Facebook

Youtube